Bel ons Whatsapp ons

Vragen

Natuurlijk geven we graag antwoord op al je vragen! Veel mensen hebben dezelfde vragen en daarom hebben we de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop op een rijtje gezet. Lees deze eerst even door voordat je reageert met een vraag, dat spaart jou en ons tijd!
Alle vragen
Een afspraak
Extensions
Na afloop van het zetten
Salon
Verzorging
Kan ik gewoon binnenlopen of moet ik echt een afspraak maken?
Wij werken alleen op afspraak!
Hoe lang duurt een afspraak voor het inzetten ongeveer?
Reken op ongeveer 2-3 uur
Wat zijn jullie openingstijden?
Wij zijn geopend op de volgende tijdstippen:

Maandag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 uur.
Welke methoden gebruik je voor het inzetten?
We zetten de haren in met nanoringen. Dat zijn kleine ringetjes aan de bovenkant van de extensions die we met een “kraaltje” met siliconen vastzetten. Deze methode is de mooiste methode en tevens het veiligste voor je haar. De ringetjes zijn zo klein dat je ze amper voelt en ziet ( in tegenstelling tot microringen) en je hoeft niets aan je haren vast te maken met chemicaliën of lijm (in tegenstelling tot wax). Bovendien blijven de extensions beter zitten dan andere type extensions. Tenslotte hebben nanoringen als voordeel dat ze ook nog eens her te gebruiken zijn!
Welk merk extensions gebruik je?
Wij gebruiken een eigen lijn extensions van een grote extensionssalon die daarvan de exclusieve importeur in Nederland zijn. Het is haar met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Zijn de extensions her te gebruiken?
Ja, nanoring extensions zijn her te gebruiken. Je kunt ze zelf uithalen door simpelweg het kraaltje open te duwen zonder te breken met een tangetje, maar wij raden je aan om het bij ons te laten uithalen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je eigen haar niet beschadigd.
Hoe vaak kan ik de extensions her gebruiken?
Ten eerste ligt dat erg aan je eigen verzorging. Je kunt op deze pagina verzorgingstips lezen en het is belangrijk dat je die tips goed opvolgt. Alleen op die manier houd je de extensions in topconditie. afhankelijk van de verzorging kunnen de extensions 2 a 3 keer hergebruikt worden.
Hoe lang blijven de extensions ongeveer zitten?
De aanbevolen draagtijd is ongeveer 2-3 maanden. Daarna zullen de extensions door het meegroeien met je eigen haar naar beneden zakken en is het tijd om ze omhoog te laten plaatsen of te vervangen. We plaatsen ze graag omhoog voor je. De kosten hiervan zijn 0,95 per plukje. Daarvoor halen we ze eerst uit, kammen we je eigen haar en controleren we de groei en gezondheid van je eigen haar. We werken je dode punten bij en vervolgens plaatsen we de extensions weer opnieuw.
Zijn extensions schadelijk voor je haar?
Nee, nanoring extensions zijn niet schadelijk voor je haar. Er wordt niets aan je eigen haar gelijmd en er wordt niet met chemicaliën of met hitte gewerkt. Het enige wat we doen is een plukje aan je eigen haar vastmaken. Dat doen we met een siliconen ringetje wat je eigen haar beschermd. We hebben juist veel goede ervaringen bij dames die extensions dragen dat hun eigen haar langer en voller wordt doordat de extensions doordat de punten veilig tussen de extensions zitten en dus minder snel splijten waardoor het eigen haar gezonder wordt.
Hebben jullie ook extensions met krullen?
Nee, met krullen hebben we geen goede ervaringen. Deze blijven over het algemeen niet goed zitten bij extensions, daarom hebben we zelf geen extensions met krullen in ons assortiment. Wel is het zo dat onze eigen extensions van zichzelf lichte slag krijgen na de eerste keer wassen.
Is het wel echt haar?
Ja, het is 100% echt menselijk haar. Alle varianten zijn remy gesorteerd wat wil zeggen dat de schubben dezelfde kant op staan. Het virgin haar is zelfs allemaal afkomstig van dezelfde donor en (chemisch) onbehandeld tijdens de gehele levensduur. Dat wil zeggen dat het tijdens het leven nooit geverfd is of andere chemische behandelingen gehad heeft. Daardoor is het van goede en zachte kwaliteit.
Kan ik de extensions ook verven?
Ja, je kunt de extensions ook verven, wil je meer info hierover vraag ernaar in de salon.
Ik ben zwanger, kan ik dan wel extensions laten zetten?
Ja, op zich kan het, het is alleen heel verschillend hoe je haren reageren op een zwangerschap. De een heeft last van haaruitval terwijl bij een ander het haar juist dikker wordt. Houdt er dus rekening mee dat het mogelijk is dat je meer extensions verliest tijdens je zwangerschap. Zoals je begrijpt kunnen we in het geval van zwangerschap geen inzetgarantie geven.
Ik gebruik medicijnen, is dat een probleem in combinatie met hairextensions?
In dat geval willen we je aanraden om eerst even contact op te nemen met je huisarts. Als die geen bezwaar ziet, dan zetten we graag extensions voor je in. Vanzelfsprekend kunnen we geen inzetgarantie geven in dat geval, want bij sommige medicijnen krijg je te maken met behoorlijke haaruitval van je eigen haar.
Hoeveel extensions heb ik ongeveer nodig?
Het aantal extensions wat je nodig hebt is afhankelijk van de dikte van je haar en van de vraag of je alleen meer volume wilt hebben of een echte haarverlenging. Gemiddeld gesproken kun je van de volgende aantallen uitgaan:
* Bij volumebehandeling moet je rekenen op ongeveer 50 tot 75 plukken Bij een volledige haarverlenging moet je van het volgende uitgaan:
*Bij dun en weinig haar: 100 tot 150 plukken
*Bij gemiddeld haar : 125 tot 175 plukken
*Bij dik en veel haar : vanaf 175 plukken
Ik heb heel erg dun haar, kan ik dan wel hairextensions dragen?
Ja, dat is geen probleem. Je eigen haar breekt er niet van af en je eigen haarpunten worden juist beschermd tussen de extensions. In veel gevallen zal je eigen dunne haar er dus juist beter van worden. Verder heb je als voordeel dat je maar weinig extensions nodig hebt om tot een goed resultaat te komen.
Welk merk hairextensions gebruik je?
Ik gebruik extensions van een grote hairextensions salon die hun eigen extensions lijn hebben en daarvan de enige importeur zijn in Nederland. Deze heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het virgin haar is haar van de allerbeste kwaliteit, afkomstig van een donor. Bij de goede en de juiste verzorging is dit haar meerdere malen her te gebruiken.
Kan ik ook mijn eigen meegebrachte extensions laten inzetten?
Ja, dat kan de prijs daarvoor ligt op €1,00 per pluk.
Kan ik de extensions er zelf uithalen?
Ja, nanoring extensions kun je er zelf uithalen door simpelweg het kraaltje door te breken met een tangetje, maar wij raden je aan om het bij ons te laten uithalen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je eigen haar niet beschadigd.
Moet ik wennen als ik voor het eerst met extensions ga slapen?
Ja, de eerste paar nachten zal het wel even wennen zijn, maar na een paar nachten voel je het niet meer.
Blijf ik ze voelen?
De eerste paar dagen zul je de extensions zeker voelen, maar na verloop van tijd zou dat echt minder moeten zijn. Voel je ze na een week echt nog (storend) zitten, neem dan even contact op.
Mijn hoofdhuid wordt rood en jeukt, hoe komt dat?
Het kan dat je een allergische reactie hebt op de hairextensions. Je kunt bijvoorbeeld een nikkelallergie hebben of allergisch zijn voor de haarverf waarmee het haar behandeld is. Het is ook mogelijk dat je een latex allergie hebt. Allergieën kunnen ook pas na verloop van tijd blijken. Neem in elk geval even contact met ons op zodat we kunnen kijken wat er aan de hand is.
Is het normaal dat er extensions loslaten?
Ieder dag verlies je 100 eigen haren, dus ook haren waar een plukje extensions aan vast hangen. Als je teveel haren verliest kan het plukje zijn houvast verliezen en daardoor loslaten. Het is normaal dat er na verloop van tijd 5% tot 10% van de extensions loslaten, daar hoef je je geen zorgen over te maken.
Wat voor garantie geven jullie op de hairextensions?
Wij geven inzetgarantie; dat wil zeggen dat we alle extensions die er in de eerste maand uit vallen kosteloos weer terugplaatsen voor je. Het is voor ons onmogelijk om te controleren of je je extensions goed verzorgd en extensions zijn wel van goede en juiste verzorging afhankelijk. Daarom kunnen we geen andere garantie geven op de haren. Ben je toch niet tevreden, neem dan even contact met ons op en we zoeken naar een passende oplossing: wel willen we van te voren opmerken dat geld terug nooit de passende oplossing is.
Wat als ik nou echt niet tevreden ben?
Natuurlijk willen we graag tevreden klanten en gelukkig lukt dat ook in bijna alle gevallen. Ben je toch ergens ontevreden over, neem dan even contact met ons op.
Mijn haar is best droog geworden na verloop van tijd, hoe komt dit?
Over het algemeen komt dit door hoe je je extensions verzorgd. Gebruik je een goede conditioner, haarmasker en serum? Neem bij vragen even contact met ons op zodat we de juiste adviezen kunnen geven.
De extensions zij helemaal in de klit, hoe kan dat?
Het kan verschillende oorzaken hebben, belangrijker is hoe je die er weer uitkrijgt: probeer een goede conditioner een tijdje in te laten werken en daarna voorzichtig de klitten eruit te kammen, mocht dit niet lukken, neem dan even contact met ons op!
Kan ik pinnen in de salon?
Ja, je kunt bij ons pinnen in de salon! Graag zelfs!
Kan ik bij de salon makkelijk parkeren?
Ja, je kan hier in de straat (gratis) parkeren.
Kan ik ook kinderen meenemen naar de salon?
Liever niet, de salon is geen goede omgeving voor kinderen, er is apparatuur met warmte en andere gereedschappen die voor kinderen gevaarlijk kunnen zijn. Tijdens het werk kunnen we niet op de kinderen letten en voor de kinderen zelf is het ook niet het allerleukste om zich 2 tot 3 uur te vervelen in een salon.
Mag ik zwemmen met hairextensions?
Ja, je kunt prima zwemmen met extensions. Het is wel aan te bevelen om de extensions in een strakke vlecht te binden of een strakke knot zodat er zo min mogelijk klitvorming kan optreden. Na het zwemmen is een diepwerkend en hydraterend masker geen overbodige luxe.
Kan ik naar de sauna met extensions?
Ja, je kunt zeker naar de sauna met extensions. Eigenlijk gelde dezelfde aanbevelingen als bij het zwemmen zoals hierboven genoemd.
Kan ik de extensions gewoon borstelen?
Ja, dat kan, maar wel met een speciale extensions borstel. Deze is bij ons in de salon te koop.
Mag ik de extensions krullen en stylen?
Ja, het is echt haar dus in principe kun je er alles mee doen wat je met je eigen haar ook kunt. Dus ook krullen en stylen. Het is wel aan te raden om de tang niet hoger dan 200 graden te zetten.
Met welke producten kan ik de extensions het beste verzorgen?
Een milde shampoo, hydraterende en vocht inbrengende color conditioner, heat protection, en een goed haar serum. In onze salon zijn diverse verzorgingsproducten verkrijgbaar.
Kan ik de extensions ook verven?
Ja, de extensions kunnen geverfd worden. Een goed advies hierover geven we je graag in de salon.
Hoe lang moet mijn eigen haar zijn om extensions te kunnen zetten?
Het eigen haar moet ongeveer 12 cm zijn om extensions te kunnen zetten. Twijfel je erover, stuur me dan even een foto van je eigen haar via een berichtjre op facebook of whatsapp en ik kan je vertellen of het mogelijk is.
Moet ik mijn haren van te voren wassen?
Ja, het is belangrijk dat de haren niet vet zijn als je hier komt. Als de haren vet zijn kunnen de ringetjes namelijk uitglijden. Verder is het voor ons natuurlijk ook gewoon prettiger om aan het werk te zijn in schone haren
Meest gestelde vragen faq