Bel ons Whatsapp ons

Prijzen

Virgin nanoring-extensions


40 cm € 3,05 per pluk (inclusief inzetten)
50 cm € 3,45 per pluk (inclusief inzetten)
60 cm € 3,85 per pluk (inclusief inzetten)


Virgin hair kwaliteit is de allerbeste kwaliteit die er is, pluist minder, klit minder en heeft minder verzorging nodig. Dit haar komt allemaal van dezelfde donor en is onbehandeld. Virgin haar kun je meerdere keren hergebruiken bij de juiste verzorging.

De prijzen zijn inclusief hairextensions en plaatsen. Vanaf 60 hairextensions is knippen, snijden en styling inbegrepen, onder de 60 hairextensions komt er een toeslag van € 15 bij voor knippen, snijden en styling.
Hoeveel plukken je nodig hebt is afhankelijk van de dikte van je haar, reken erop dat je voor een echte haarverlenging gemiddeld ongeveer 140 plukken nodig hebt, bij dun haar zou het iets minder kunnen zijn en bij dik haar wat meer.

  • Inzetten extensions: € 1,05 per pluk
  • Uithalen van extensions: € 0,65 per pluk
  • Omhoog plaatsen van nanoring extensions; € 1,60 per pluk (deze prijs is voor het uithalen van de extensions, controleren van het haar, dode punten verwijderen, opnieuw inzetten van de extensions en snijden).
  • Ontklitten € 25,00 per 30 minuten (eerste 15 minuten inbegrepen bij het uithalen)

  • Inzetten extensions die niet bij ons gekocht zijn: € 1,10 per pluk
  • Uithalen van extensions die niet door ons ingezet zijn: € 0,80 per pluk
  • Uithalen van wax extensions: € 1,00 per pluk
Wil je je haren gewassen hebben na het uithalen / voor het inzetten van de hairextensions? Dan komt er een toeslag van € 7,50 bij voor het wassen en föhnen.

Wij vragen u een aanbetaling te doen van € 50 bij bestelling tot 80 plukjes hairextensions en € 100 bij bestelling vanaf 80 plukjes hairextensions.

Verder worden er in de salon allerlei verzorgingsproducten verkocht zoals shampoo, conditioner, serum, borstels et cetera.
Haar extensions zetten Hattem