Bel ons Whatsapp ons

Prijzen

Virgin Hair

30 cm (0,6 gram) €2,25 per pluk
40 cm (0,8 gram) €2,50 per pluk
50 cm (1,0 gram) €2,75 per pluk
60 cm (1,2 gram) €3,10 per pluk

Virgin kwaliteit is de allerbeste kwaliteit die er is, pluist minder, klit minder en heeft minder verzorging nodig. Dit haar komt allemaal van dezelfde donor en is onbehandeld. Virgin haar kun je meerdere keren hergebruiken bij de juiste verzorging.

De prijzen zijn all-in; dus inclusief haren, inzetten, knippen, stylen... en koffie/thee. Hoeveel plukken je nodig hebt is afhankelijk van de dikte van je haar, reken erop dat je voor een echte haarverlenging gemiddeld ongeveer 150 plukken nodig hebt, bij dun haar zou het iets minder kunnen zijn en bij dik haar wat meer.

Qnipzz Hairextensions heeft alle natuurtinten virgin in 50 cm op voorraad. Andere gewenste lengtes kunnen wij bestellen, met een levertijd van een paar dagen.

  • Inzetten exclusief extensions: €0,70 per pluk
  • Uithalen van extensions die door ons ingezet zijn: €0,45 per pluk
  • Omhoog plaatsen van nanoring extensions; €1,15 per pluk (deze prijs is voor het uithalen van de extensions, controleren van het haar, dode punten verwijderen, opnieuw inzetten van de extensions en snijden).
  • Ontklitten €1,00 per minuut (eerste 15 minuten inbegrepen bij het uithalen)
Verder worden er in de salon allerlei verzorgingsproducten verkocht zoals shampoo, conditioner, serum, borstels et cetera.
Haar extensions zetten Hattem